Piliscsabai hét

Hitmélyítő, lelki felfrissülést kínáló csendeshét lesz a piliscsabai Béthel Missziói Otthonban (Piliscsaba, Széchenyi u. 8–12.) 2013. június 24–29. között (hétfőtől szombatig).

Esemény megnevezése:
Időpont: 2013. június 24., 13:00 meddig:
2013. június 29., 13:00
Esemény hozzáadása a naptárhoz vCal
iCal

Mottó: Tolerancia vagy megalkuvás? Az igei alkalmakon a tolerancia lehetőségeiről és kihívásairól lesz szó. Délelőttönként a bűnnel/bűnössel, cigánysággal/hátrányos helyzetűekkel, a másként hívőkkel és a misszióban megszólítottakkal kapcsolatos toleranciáról gondolkodunk együtt. Az esti evangélizációban a Jézus családfájában szereplő asszonyok életét ismerjük meg, hogy meglássuk – bűnös, idegen, női mivoltuk ellenére – mit tett velük Isten kegyelme.

A délutánok a korábbiaktól eltérően alakulnak. Kedden, csütörtökön és pénteken párhuzamos programok közül választhatunk. Lelkigondozói beszélgetésre nemcsak négyszemközti formában lesz lehetőségünk, hanem kisebb körben is felvethetünk kérdéseket, melyekre Ribár János – gyülekezeti szolgálatban és gyászolók lelkigondozásában szerzett – lelkipásztori tapasztalatai alapján válaszol. Aki a délutánt inkább kreatívkodással tölti, vagy szívesen részt vesz a záró alkalomra szánt kis színdarabra való felkészülésben, annak a másik két programot ajánljuk.

Szerdán ebéd után kirándulásra hívjuk a testvéreket Dobogókőre. Akinek ereje engedi, rövid túrán mozgathatja meg tagjait, akinek viszont nehezére esik a mozgás, a táborhelyen beszélgetve töltheti az időt a friss levegőn. Amikor újra együtt vagyunk mindannyian, akkor közös vidám időtöltésben lesz részünk. Az utazást autókkal szeretnénk megoldani, ezért kérjük, hogy aki szívesen segít, a jelentkezéskor jelezze.

A hétre most is nagy szeretettel várjuk a gyermekeket és a fiatalokat, nekik külön programokat is biztosítunk.

Részvételi díj: felnőtteknek 18.300 Ft, gyermekeknek 3-12 év között 9.150 Ft, 3 év alatt ingyenes. Ha ágynemű huzatot kér, a mosás ára 500 Ft. A befizetés a helyszínen történik.

Jelentkezési határidő: 2013. június 10. (hétfő)

Jelentkezni e-mailben (eniko.hulej@lutheran.hu) lehet. A jelentkezéseket minden esetben visszaigazoljuk. Ha bármilyen ételre érzékeny, legyen szíves előre jelezni!


 A részletes program letöltése

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek