Napi ige

Ha pedig a bűnös megtér, és nem követi el többé a bűneit, hanem törvény és igazság szerint él, akkor megmenti az életét. (Ez 18,27)

Hiba
There was an error while rendering the portlet.
 

Házasság hete

„Hit, család, küldetés – Krisztus-hívő házaspárok a közösség(ek) szolgálatában” ökumenikus konferencia lesz a Szent Család Plébánián a Házasság Hete programsorozat keretében.

Esemény megnevezése:
Időpont: 2015. 02. 13.
mikortól: 19:00 meddig: 21:00
Esemény hozzáadása a naptárhoz vCal
iCal

Országosan ismert, a történelmi keresztény felekezetekhez tartozó közszereplők, házaspárok osztják meg tapasztalataikat a családos hivatás és a közszolgálat összeegyeztetéséről, fiatal hívő riporterek kérdéseire válaszolva.

 

A találkozó helye és időpontja:

  • Szentcsalád Plébánia és Közösségi Ház nagyterme (Kecskemét, Irinyi u. 62.),
  • 2015. február 13. péntek 19–21h

 

A tanácskozáson - a bevezető zenés áhítatot követően - négy házaspár osztja meg tapasztalatait arról, HOGYAN EGYEZTETHETŐ ÖSSZE A HÁZAS HIVATÁS, A CSALÁDOS ÉLET KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATOKKAL: közéleti szerepvállalással, cégvezetéssel, lelkipásztorkodással-intézményvezetéssel, művészi-pedagógusi pályával.

 

A FELKÉRT TANÚSÁGTEVŐK:

Balla Péter, a református egyetem rektora, Jóföldi Endre cégvezető, a kaposvári baptista gyülekezet vezetője, Olgyay Gábor gitár- és népzenetanár Csemőről, valamint Szabó Gellért, Szentkirály polgármestere, a Magyar Faluszövetség elnöke - feleségükkel együtt.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek