Napi ige

Az Úr pedig előttük ment nappal felhőoszlopban, hogy vezesse őket az úton, éjjel meg tűzoszlopban, hogy világítson nekik. (2Móz 13,21)

Hiba
There was an error while rendering the portlet.
 

Családi csendeshét Piliscsabán

Esemény megnevezése:
Időpont: 2018. június 25., 15:00 meddig:
2018. június 30., 11:00
Esemény hozzáadása a naptárhoz vCal
iCal

„Hiszen kegyelemből van üdvösségetek hit által, és ez nem tőletek van: Isten ajándéka.” Ef,2,8

Kedves Testvérek!

A mai Útmutató Igéjével nagy szeretettel és örömmel köszöntöm a Testvéreket a szervezők nevében is!

Isten kegyelméből gyorsan eltelt egy esztendő, és ismét készülhetünk hagyományosnak mondható, de minden évben megújulást, megerősödést adó családi konferenciánkra!

Szeretettel köszöntünk Mindnyájatokat, és előre örülünk a találkozásnak, amikor lesz lehetőségünk beszámolni mi is történt velünk, hogyan vezetett és tartott meg bennünket az Úr.

A programot is csatoltuk, és ahogy abban látjátok A VÍZ lesz a téma, annak sokféle módon betöltött életet adó jelentőségéről!  Reméljük, hogy ismét találkozhatunk

                              2018. június 25 – június 30-ig tartó csendes hetünkön!

Örömmel tájékoztatjuk a testvéreket a szolgálattevőkről, a csendes hét programjáról:

Győri Gábor esperes, a pestszentlőrinci gyülekezet lelkésze, és a Pesti Egyházmegye esperese a konferencia házi gazdája, aki a délutáni szabadon választható programokat vezeti, koordinálja; a reggeli alkalmakon Győri János Sámuel Pesterzsébeten szolgált és nem régen nyugdíjba ment (de továbbra is aktívan szolgáló) lelkész fog szólni a víz jelentőségéről.  Esténként „Ahol az élet vize árad” címmel Győri János Sámuelné Manyika és Hulej Enikő kecskeméti lelkész igei szolgálatát hallgathatjuk! A gyermekekkel továbbra is Tamássy Tamásné Zsóka és Bittó Viktória foglalkozik nagy szeretettel, a fiatalokkal Horváth Hegyi Ádám teológus ! Délutánonként mindenki választhat kedvére való programot, aktív és csendes pihenést!

A részvételi díj a tavalyihoz képest nem változott, maradt 4900ft/fő/nap ez háromszori étkezést, szállást jelent. Gyermekek (4 – 10 évig) részvételi díja: 3700Ft, családi kedvezmény, ha a gyermek szülővel érkezik a napi díja 2450Ft,  0 -3 évig ingyenes.

 Kérjük senki ne maradjon távol bármilyen egyéni probléma miatt, jelezze felém, és igyekszünk segítséget nyújtani !

Szeretettel kérjük a segítséget tavalyihoz hasonlóan a gyermekek számára délutáni uzsonnának való gyümölcsöt, apró kis süteményt hozzon magával, (aki meg tudja oldani) – hálásan köszönjük a támogatást!

 Jelentkezni emailben: kerovi@freemail.hu , telefonon csak az esti órákban a 06208249455-ös és

a 06302689386-os mobil számokon lehetséges 2018. május 31.-ig a következő címen lehet:

Kérjük, köszönjük a hívogatás és az imádság szolgálatát csendes hetünkre, és édes Hazánkért ebben a nehéz és sors döntő időkben!  Isten velünk viszontlátásra!

A szervezők nevében: Győri Gábor és Lassu Tamásné Zsuzsa

 

 

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek