Hírek

News Item Könyörgő imádság
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa kezdeményezésére június 6-án, vasárnap templomainkban emlékezünk az elhunytakra, a járvány okozta veszteségeinkre. Kecskeméten 14 órakor szólalnak meg a harangok, ami legyen az emlékezés és a hálaadás kifejezője is.
News Item Barackvirág óvoda
 
News Item Püspöki körlevél
Sajnos püspökeink döntése szerint templomi istentiszteletet virágvasárnapig nem tarthatunk, csak online alkalmak lesznek. Vasárnap 8 órától a Kecskeméti Evangélikus Gyülekezet YouTube csatornáján megtekinthető lesz az istentisztelet felvétele.
News Item Népszámlálás 2021
 
News Item Hirdetések 2021
 
News Item Püspöki körlevél
Istentiszteletünket vasárnap 10 órakor rövidített rend szerint, éneklés nélkül tartjuk. Kérjük a kellő távolság megtartását, a maszk viselését és a kézfertőtlenítést. Gyerekóra nem lesz.
News Item Pszichodráma csoport
 
News Item Adó 1+1%
Köszönjük, hogy eddig is egyházközségünk alapítványát támogatta adójának 1%-ával. Kérjük, h. a 2020. évre vonatkozó rendelkező nyilatkozatát is gyülekezetünk alapítványa számára juttassa el.
News Item Énekeskönyv - interneten
Kedves Testvérek! Szeretettel hívjuk fel a figyelmet arra, h. az Evangélikus Énekeskönyv elérhető az interneten. Vannak olyan énekek, amelyeknél a kotta és a szöveg mellett még hangfelvétel is található. Az imádságos rész is elérhető, gazdag tárháza ez a különböző helyzetekre szóló imáknak.
News Item Beiratkozás - Evangélikus hittan
Szeretettel várjuk a gyermekeket evangélikus hittanra az állami fenntartású iskolákban.
News Item Gyülekezet hírlevél
Tartalom: Pünkösdi szomorúság (?) - Gyerekszáj - "Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa." (Mk 10,14) - Rendhagyó hatodév - Isten terve mindig jobb! - Egyházunk tanítása a Szentlélekről a konfirmációi káté szerint
News Item Hit- és erkölcstan
 
News Item Kapcsolati lap
Szeretnénk a gyülekezetünk tagjaival való kapcsolatot jobban ápolni, ezért kérjük a kedves testvéreket, a kapcsolati lap kecskemet kukac lutheran pont hu címre való visszaküldésével szíveskedjenek segíteni ezt. A lap a templomban is kitölthető.
File Kapcsolati lap
Szeretnénk a gyülekezetünk tagjaival való kapcsolatot jobban ápolni, ezért kérjük a kedves testvéreket, a kapcsolati lap visszaküldésével szíveskedjenek segíteni ezt. A lap a templomban is kitölthető.
News Item Soli Deo Gloria Alapítvány
Tájékoztatjuk adományozóinkat, hogy SOLI DEO GLORIA Közhasznú Alapítványunk javára a 2012. adóévben 443 042 Ft összegű, a személyi jövedelemadó 1%-át érintő felajánlás történt. Az összeget a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az alapítvány számlájára átutalta. A felajánlásokat egyházunk ifjúsággal kapcsolatos hitéleti tevékenységének eszközellátására fordítjuk. Köszönjük mindazoknak, akik fontosnak tartották, hogy éljenek a felajánlás lehetőségével.
News Item Isten áldásával...
A kecskeméti evangélikus templom felszentelésének 150. évfordulója alkalmából megjelent kiadvány elérhető a Magyar Elektronikus Könyvtárban.
News Item Hírös épületek - Evangélikus Templom
A kecskeméti evangélikus gyülekezet számára július 9-e különlegesen nevezetes dátum: a közösségnek napjainkban is otthont adó, Ybl Miklós tervezte templom alapkövét 1862-ben ezen a napon helyezték el.
News Item Magyar Elektronikus Könyvtár - Emlékkönyv
Az egyházközségünk történetéről szóló könyv letölthető a Magyar Elektronikus Könyvtárból.
News Item Legfrissebb igehirdetések
A hit hallásból van, a hallás pedig a Krisztus beszéde által. (Róm 10,14-17). Letölthetők a kecskeméti evangélikus templomban elhangzott igehirdetések felvételei. Legyen áldássá számunkra az ige hallgatása!
Folder Archív
 
News Item E-persely
Köszönjük a támogatást!
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
1%
« 2021. szeptember »
szeptember
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Evangélikus fiatalok blogja
null