Hírek

News Item Püspöki körlevél: Indokolt a komoly elővigyázatosság
 
News Item Piliscsabai csendeshét - online igehirdetések
Piliscsabai Családos Csendeshetünk a Covid 19 miatt csak a fiatalok lehetnek együtt a Béthelben. Az idősebbek számára online anyagok érhetők el. Ószövetségi sorozat: Hulej Enikő és a Kecskeméti Gloria Énekkar szolgálatával. Újszövetségi sorozat János 13. alapján, melynek igehirdetői: Győri János Sámuel, Tamásy Tamás és Zsóka, valamint Győri Gábor. Az imaközösségben Dr. Drenyovszky Irén és Lekeny János vezet.
News Item Püspöki körlevél
Újra lehetségesnek tartjuk a gyülekezeti alkalmakat
News Item Adó 1+1%
Köszönjük, hogy eddig is egyházközségünk alapítványát támogatta adójának 1%-ával. Kérjük, h. a 2019. évre vonatkozó rendelkező nyilatkozatát is gyülekezetünk alapítványa számára juttassa el.
News Item Énekeskönyv - interneten
Kedves Testvérek! Szeretettel hívjuk fel a figyelmet arra, h. az Evangélikus Énekeskönyv elérhető az interneten. Vannak olyan énekek, amelyeknél a kotta és a szöveg mellett még hangfelvétel is található. Az imádságos rész is elérhető, gazdag tárháza ez a különböző helyzetekre szóló imáknak.
News Item Beiratkozás: Evangélikus hittan
Szeretettel várjuk a gyermekeket evangélikus hittanra. Bátorítjuk a kedves szülőket, h. az általános iskolai beiratkozásnál válasszák az evangélikus hit- és erkölcstan oktatást. A leendő 2-8. osztályosoknál az átjelentkezést május 20-ig lehet jelezni az iskolákban.
News Item Hogyan vegyünk részt online istentiszteleten?
Az alábbi jótanácsot az interneten találtuk. Javasoljuk, h. a testvérek készítsék elő az Énekeskönyvet és a Bibliát, mielőtt elkezdik a felvétel megtekintését, mert így együtt énekelhetjük az énekeket a megadott énekszámok szerint és ki is kereshetjük a Szentírásból a kijelölt igeszakaszokat.
News Item Püspöki pásztorlevél
 
News Item Lelki útravaló (EvÉlet)
Az Evangélikus Élet legfrissebb számából.
News Item Családi áhítatok
Segédanyag reggeli és esti családi áhítatokhoz. Készítette: az Evangélikus Hittudományi Egyetem Gyakorlati Intézete.
News Item Evangélikus Élet - ajánló
Evangélikus Élet - A Magyarországi Evangélikus Egyház kéthetente megjelenő magazinja
News Item Hirdetések
 
News Item Hirdetések (2019)
 
News Item XIX. Országos Evangélikus Hittanverseny
 
News Item Gyülekezet hírlevél
Tartalom: Tanévkezdő gondolatok - Az én karanténom - Piliscsabai tábor - Napközis tábor - Gyerekszáj - Különleges konfirmáció - Felhívás - Hála tölti be szívemet: szeret az Úr, nagyon szeret - Kabáczy József kiállítása - Az imádság ereje - Kiscsoportos alkalmaink - Keresztrejtvény
News Item Hit- és erkölcstan
 
News Item Kapcsolati lap
Szeretnénk a gyülekezetünk tagjaival való kapcsolatot jobban ápolni, ezért kérjük a kedves testvéreket, a kapcsolati lap kecskemet kukac lutheran pont hu címre való visszaküldésével szíveskedjenek segíteni ezt. A lap a templomban is kitölthető.
File Kapcsolati lap
Szeretnénk a gyülekezetünk tagjaival való kapcsolatot jobban ápolni, ezért kérjük a kedves testvéreket, a kapcsolati lap visszaküldésével szíveskedjenek segíteni ezt. A lap a templomban is kitölthető.
News Item Soli Deo Gloria Alapítvány
Tájékoztatjuk adományozóinkat, hogy SOLI DEO GLORIA Közhasznú Alapítványunk javára a 2012. adóévben 443 042 Ft összegű, a személyi jövedelemadó 1%-át érintő felajánlás történt. Az összeget a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az alapítvány számlájára átutalta. A felajánlásokat egyházunk ifjúsággal kapcsolatos hitéleti tevékenységének eszközellátására fordítjuk. Köszönjük mindazoknak, akik fontosnak tartották, hogy éljenek a felajánlás lehetőségével.
News Item Isten áldásával...
A kecskeméti evangélikus templom felszentelésének 150. évfordulója alkalmából megjelent kiadvány elérhető a Magyar Elektronikus Könyvtárban.
News Item Hírös épületek - Evangélikus Templom
A kecskeméti evangélikus gyülekezet számára július 9-e különlegesen nevezetes dátum: a közösségnek napjainkban is otthont adó, Ybl Miklós tervezte templom alapkövét 1862-ben ezen a napon helyezték el.
News Item Magyar Elektronikus Könyvtár - Emlékkönyv
Az egyházközségünk történetéről szóló könyv letölthető a Magyar Elektronikus Könyvtárból.
News Item Legfrissebb igehirdetések
A hit hallásból van, a hallás pedig a Krisztus beszéde által. (Róm 10,14-17). Letölthetők a kecskeméti evangélikus templomban elhangzott igehirdetések felvételei. Legyen áldássá számunkra az ige hallgatása!
News Item Állandó alkalmaink
 
News Item Hirdetések (2017)
 
Folder Archív
 
News Item Hirdetések (2018)
 
File szovegek_1-2.pdf
 
File szovegek_3-4.pdf
 
File szovegek_5-6.pdf
 
File szovegek_7-8.pdf
 
News Item Pszichodráma csoport
 
News Item E-persely
Köszönjük a támogatást!
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
1%
2019. április »
április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Evangélikus fiatalok blogja
null