Hírek

News Item Hirdetések
 
News Item Hirdetések (2019)
 
News Item XIX. Országos Evangélikus Hittanverseny
 
News Item Gyülekezet hírlevél
Tartalom: Az isteni szeretet ünnepe - Bibliaismereti vetélkedő János evangéliumáról - Szólj be a papnak! - Ökumenikus ifjúsági óra az önfegyelemről - Egyházmegyei csendesnap az élő kövekről - A Glória énekkar adventi koncertje - Adventi családi délután - Ökumenikus baba-mama találkozó - Ünnepi alkalmak - Gyerekszáj - Meghívó - A 2020. év igéje
News Item Hit- és erkölcstan
 
News Item Kapcsolati lap
Szeretnénk a gyülekezetünk tagjaival való kapcsolatot jobban ápolni, ezért kérjük a kedves testvéreket, a kapcsolati lap kecskemet kukac lutheran pont hu címre való visszaküldésével szíveskedjenek segíteni ezt. A lap a templomban is kitölthető.
File Kapcsolati lap
Szeretnénk a gyülekezetünk tagjaival való kapcsolatot jobban ápolni, ezért kérjük a kedves testvéreket, a kapcsolati lap visszaküldésével szíveskedjenek segíteni ezt. A lap a templomban is kitölthető.
News Item Soli Deo Gloria Alapítvány
Tájékoztatjuk adományozóinkat, hogy SOLI DEO GLORIA Közhasznú Alapítványunk javára a 2012. adóévben 443 042 Ft összegű, a személyi jövedelemadó 1%-át érintő felajánlás történt. Az összeget a Nemzeti Adó- és Vámhivatal az alapítvány számlájára átutalta. A felajánlásokat egyházunk ifjúsággal kapcsolatos hitéleti tevékenységének eszközellátására fordítjuk. Köszönjük mindazoknak, akik fontosnak tartották, hogy éljenek a felajánlás lehetőségével.
News Item Isten áldásával...
A kecskeméti evangélikus templom felszentelésének 150. évfordulója alkalmából megjelent kiadvány elérhető a Magyar Elektronikus Könyvtárban.
News Item Hírös épületek - Evangélikus Templom
A kecskeméti evangélikus gyülekezet számára július 9-e különlegesen nevezetes dátum: a közösségnek napjainkban is otthont adó, Ybl Miklós tervezte templom alapkövét 1862-ben ezen a napon helyezték el.
News Item Magyar Elektronikus Könyvtár - Emlékkönyv
Az egyházközségünk történetéről szóló könyv letölthető a Magyar Elektronikus Könyvtárból.
News Item Rendelkező nyilatkozat az adó 1+1%-hoz
Köszönjük, hogy eddig is egyházközségünk alapítványát támogatta adójának 1%-ával. Kérjük, h. a 2018. évre vonatkozó rendelkező nyilatkozatát is gyülekezetünk alapítványa számára juttassa el.
News Item Legfrissebb igehirdetés
A hit hallásból van, a hallás pedig a Krisztus beszéde által. (Róm 10,14-17). Letölthetők a kecskeméti evangélikus templomban elhangzott igehirdetések hangfelvételei. Legyen áldássá számunkra az ige hallgatása!
News Item Állandó alkalmaink
 
News Item Hirdetések (2017)
 
Folder Archív
 
News Item Hirdetések (2018)
 
File szovegek_1-2.pdf
 
File szovegek_3-4.pdf
 
File szovegek_5-6.pdf
 
File szovegek_7-8.pdf
 
News Item Pszichodráma csoport
 
Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek