Napi ige

Akkor ismét látni fogjátok, hogy különbség van az igaz és a bűnös között, az Isten tisztelői és az őt nem tisztelők között. (Mal 3,18)

Hiba
There was an error while rendering the portlet.
 

Gyermekek karácsonya

Közel ötven gyermek készült lelkesen énekkel, zenével, verssel vagy színdarabbal, h. megörvendeztesse a gyülekezetet 2011. december 18-án, a gyermekek karácsonyán a templomi műsorban. Akik most még nem vállalkoztak a közreműködésre, reméljük, kedvet kaptak és jövőre beállnak közénk :)

A kezdő gyülekezeti ének után először a legkisebb gyermekekből és szüleikből álló kis harangzenekar A sötétség szűnni kezd már c. éneket adta elő.

Az alsósok Akik akkor éltek címmel a karácsonyi történet szereplőit mutatták be.

A kicsik közös éneket is énekeltek, amit a vasárnapi gyerekórákon tanultak: Áldott légy, te betlehemi kisdedecske...

Ezután egy kis hegedűszót, majd a Csendes éjt hallgattuk meg.

Konfirmandusaink egy betlehemi fogadóba kalauzoltak bennünket, melyből kiderült, h. Jézus születése hozott-e változást a fogadós és vendégei életébe.

Két hittanosunk duettje után egy versekből álló csokrot nyújtottunk át a jelenlévőknek, majd egy német kislány, gyülekezetünk egyik új tagja furulyázott anyukájával.

Ifiseink a karácsonyi történetet olvasták fel Lukács evangéliumából, lelkész úr pedig az áhítatot tartotta. A gyermekek megajándékozása már a záró gyülekezeti ének alatt elkezdődött, s megvendégelésük ezt követően a felújított karzaton folytatódott.

Köszönjük minden szereplőnek a szorgalmas felkészülést, az ügyes szereplést és a családoknak, gyülekezetnek az ünnepségen való részvételt.

 

Hulej Enikő

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
1%
« 2021. szeptember »
szeptember
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Evangélikus fiatalok blogja
null